gluupp! haha new face la gagaga

gluupp! haha new face la gagaga
we're a happy family

Wednesday, 31 August 2011

syg wan sangat!

ya allah maafkan lini,
lini nak dye tahu lini terlalu sayang dye,
smpai lini xleh pakse or berpura2 lini benci dye.... 
lini maki2 dye tadi..

(erh, selama ni aku cakap aku sayang kau tu,  ... just bullshit n ayat je semua tu..... aku xpnah syg kau pon)

text aku at dye..... sial je!!!!.... mau nangis.....
p aku x mo dye thu alu syg dye....
n smpai aku maki dye supaya dye benci aku



kalo aku leh putar mase aku nk create mase y happy nan dye lgi....
 tuhan tolong!!!
aku nk dye tahu aku syg dye giler2
aku x pnah tipu dye...
aku agungkan dye....
aku just ade dye...
dye je tempat aku story mory...............





rindu wan......

mohd ikhwan!!! nak meet.....
 


plezzz

Monday, 29 August 2011

my brother shopping holic

promosi raya....
2-10..... 2-10...... 2-10....
hahahha....
terhangat dipasaran.... 

kecik je an?
ni pendrive....


...........................................................................................................................






liniey punyer yang itam to!!!!......
hahahaha boooom!!!!
ANGRY BIRD.... 
my fav game.....

yang ijau tu akak punyer....
y dslr tu ayah punyer... 
sbub ayah an fotografer....
sesuai jep an?


then to my abg e!....
hehehe adeq tq sgt2....
ade agy brang dye beli.....

....................................................................................................................................


check this
l
l
l
V



kawtimmmmm!!!!!


hahaha bkan tu.... look jam to....
g-shock biru....
sebenarnya g-shock nim abg e nyer.....
lini berkenan sangat...


lame gak duk tilik ke jam ni...
pakai buang pakai buang....
then tye dye... berape niy....
pas jwab lini un letak at atas meja leklop.....



dye: nak ke?
aku: angonk
dye: ambik la
aku: eh xper r
dye: ambik la tapi bia abg e pakai raye dulu... xde jam lagi ni
aku: {malu2 then ckp tenx}



.............................................................................................................


n last 1
l
l
l
V

ni jeans y dye beli....
hahaha muat un....
malu gak dye tegur badan gemok aku!
malu2




Saturday, 27 August 2011

bangun pagi

lini dah giler!!!

hahahaha...... 
bangun tido... tgk jam... dah dekat kul 8.30
asal diam je sume......
pastu bkk pintu....
mak aiii mne owg kat umah,,,,
then aku lom berbuka lah....
lapar sangat.....




pastu ambik la air masak at maje lam blik uh...
hahahahahaha......minum pnyer r byk...
lapar tp wat dek je....
lalallala uper2 hari gelap na ujan......
huhhh x poce!!!!!

Friday, 26 August 2011

maki memaki

wan asal ko macam ny... 
bubah giler babi...
mulot kaw ikot sdp je maki aku...
aku ckp nan member kaw y maki aku gak tu aku ok je...
p time kau y maki aku... cpat je air mate ny turun....\
macam lini ni wat salah giler babi.....


kaw babi kaw sial kaw pantat... 
bodoh benggong sial.....
hmmm....




ye thu aku yg mulakan....
aku nk lupekan kaw....
aku xnak kaw always skit aty sbub aku...
ye aku ckap at kaw aku x syg kau...
xheran nan kaw...
tp aty aku kau thu? huh... 


xpe r bia bibir aku je kata x syg kaw...
nanty2 aku leh la lupakan kaw macam kau lupakan aku....
terketar kaki aku tdi.... mcm na jatuh je... tuhan je thu....


smlm x leh tidor.....
ary ni kne makan ubat banyak2....
dah r b....
syg x pnah syg owg mcm ni...
p bile tol2 da syg owg game kite lak....
huh....


plz jujur nan aty awak....
x mintak lebeyh pon....
just jujur!!!!










aku tunngu kaw.....






hope dye x bace blogg nih..... 

bencinta? di malam raya?

benci wan skunk! 
bub dye dah ade awek len......
hehehe xjelez kan? hah..... 
gile ke hape ta jelez....

mak tolong aku!!!
aku nk benci dye gak... supaya aku leh lupe dye....
supa aku x de lam idup dye...

wah rindunye aku at kau....
huh kan best dapt meet... hug je msti kau dah cair neh!!!
:p hug? alamak.... x ya wat mcm tuh la... xbek an?


nk kau wan

Thursday, 11 August 2011

malaysia vs ukrine? kalah. . . sian abg e

hehehe ukrine menang 2-1..... sdap gak r team malaysai men.... hurm y bestnye abg e ni an.... perhhhh.. tiap2 tahun le p oversea..... benci doe...... skunk ad at china... nak ikot,.... hermmmm...... tp tahniah r abg e.... da x jdi team underdog..... hehe ble blik? Nk meet

taKut.... mAk wAn maRah aKu

hahaha lini bengong!!!!,,,,,Malam tu dye xangkat fune aku ingat wan tengah tacink nan akuh,....  rupe2nye mamat to tdo.... makkaiii.....  call dye beribu kli..... then mak dye angkat fune gile babi aku debor... mak dye ah aku... mak ye ckp wan ta angkat fune dye tdo r tuh... sdeh siot,.... tuhan je tau... p salah aku gak,...hermmm..... nnpe dye terlalu manje nan mak dye...kdng2 aku xbebas un... hermmm....kan best mak dye x angkat fune... n skunk aku ta tahu naktext dye agi ta.... tkut.....